Supply Chain Professionals Sharing Knowledge
Supply Chain Professionals Sharing Knowledge

Nieuws

  • Filter op topic:

  • Sorteer op:

IMCC passeert magische grens van 1000 leden op ICT&Logistiek

Op de derde dag van de beurs ICT&Logistiek heeft het IMCC, kennisvereniging voor voorraadhoudende bedrijven, een mijlpaal in zijn geschiedenis bereikt. Op het moment dat Stef Brouns en Geert Schouteden, beide supply chain / IT professional bij fashion retailer JBC, zich aanmelden als nieuw lid van het IMCC, werd de magische grens van duizend leden bereikt. “Dit is geweldig nieuws”, reageert community manager Harm Beerens. “Hoe meer voorraadhoudende bedrijven zich bij ons aansluiten hoe meer kennis we kunnen delen.”

Specialist verpakkingsmanagement FPC sluit zich aan bij IMCC-community

Leverancier van geautomatiseerde oplossingen op het gebied van verpakken, beladen en verzenden, FPC, tekende tijdens de beurs ICT & Logistiek een partnerovereenkomst met het IMCC. “Het idee om samen te werken met een groep bedrijven die elkaar aanvullen en versterken in de logistieke keten, spreekt mij erg aan. Vanuit mijn verleden bij Slimstock heb ik zeer goede ervaringen met het IMCC en haar partners. Ik kijk er naar uit om volgend jaar onderdeel van het IMCC Plaza te zijn”, vertelt managing director Berry van den Oever.

IMCC-partner Transsmart in Zweedse handen

De Nederlandse leverancier van verzendsoftware Transsmart is overgenomen door de Zweedse branchegenoot Unifaun. Zowel Unifaun als Transsmart gaan op de Europese markt verder als aparte bedrijven en handelsmerken. Samenwerking vindt plaats in gebieden waar voordelen voor de klant te behalen zijn.

Student krijgt 10 voor afstudeeropdracht bij Blokker

Jacob Veerhuis kreeg een tien voor zijn afstudeeronderzoek bij de e-commerce-afdeling van Blokker. De student Logistiek & Economie aan de NHTV in Breda oogstte veel lof met een beslissingsmodel voor het zelf doen dan wel uitbesteden van de logistieke voorraadfunctie.

Sana Commerce komt als partner IMCC versterken

Leverancier van e-commerce-oplossingen, Sana Commerce, is partner van het IMCC geworden. Het bedrijf gaat kennis bieden op het gebied van B2B e-commerce. “Wij zien dat de distributeurs, groothandelaren en fabrikanten het openen van een online verkoopkanaal als een van de grootste prioriteiten hebben”, vertelt CEO Michiel Schipperus, CEO van Sana.

IDS treedt toe tot partnercommunity IMCC

Leverancier van Control Tower-diensten IDS gaat het IMCC verrijken met kennis over het optimaliseren van complexe transportstromen. “Veel bedrijven hebben geen grip meer op hun transport en alle kosten die daarmee samenhangen.”, vertelt Arno Spoek van IDS. “Wij kunnen ze daarmee helpen en laten zien hoe ze hun On Time In Full-ratio kunnen verbeteren.”

Transsmart komt IMCC versterken met kennis en klanten

Het IMCC is verheugd te kunnen melden dat Transsmart is toegetreden tot het netwerk van partners. Als specialist in het afhandelen van transportzendingen zal het bedrijf invulling gaan geven aan een braakliggend kennisgebied waar leden van het IMCC veel voordeel van kunnen hebben, stelt CEO Roger van Son.