Supply Chain Professionals Sharing Knowledge
Supply Chain Professionals Sharing Knowledge

Nieuws

  • Filter op topic:

  • Sorteer op:

IMCC passeert magische grens van 1000 leden op ICT&Logistiek

Op de derde dag van de beurs ICT&Logistiek heeft het IMCC, kennisvereniging voor voorraadhoudende bedrijven, een mijlpaal in zijn geschiedenis bereikt. Op het moment dat Stef Brouns en Geert Schouteden, beide supply chain / IT professional bij fashion retailer JBC, zich aanmelden als nieuw lid van het IMCC, werd de magische grens van duizend leden bereikt. “Dit is geweldig nieuws”, reageert community manager Harm Beerens. “Hoe meer voorraadhoudende bedrijven zich bij ons aansluiten hoe meer kennis we kunnen delen.”

Specialist verpakkingsmanagement FPC sluit zich aan bij IMCC-community

Leverancier van geautomatiseerde oplossingen op het gebied van verpakken, beladen en verzenden, FPC, tekende tijdens de beurs ICT & Logistiek een partnerovereenkomst met het IMCC. “Het idee om samen te werken met een groep bedrijven die elkaar aanvullen en versterken in de logistieke keten, spreekt mij erg aan. Vanuit mijn verleden bij Slimstock heb ik zeer goede ervaringen met het IMCC en haar partners. Ik kijk er naar uit om volgend jaar onderdeel van het IMCC Plaza te zijn”, vertelt managing director Berry van den Oever.

IMCC-partner Transsmart in Zweedse handen

De Nederlandse leverancier van verzendsoftware Transsmart is overgenomen door de Zweedse branchegenoot Unifaun. Zowel Unifaun als Transsmart gaan op de Europese markt verder als aparte bedrijven en handelsmerken. Samenwerking vindt plaats in gebieden waar voordelen voor de klant te behalen zijn.

Wendy Kanters gaat bloggen voor het IMCC

Ze zit al bijna twintig jaar in het vak en is als “interimmer” betrokken bij talloze supply chain projecten. De knuppel in het hoenderhok te gooien, dat is wat ze graag doet, en complexe processen voor iedereen helder maken. Maak kennis met de nieuwe blogster van het IMCC.